We schrijven al weer bijna het einde van 2013

Wanneer ik terug kijk op al die jaren ken ik mezelf haast niet meer terug, maar wel in de positieve zin.
Ik ben eigenlijk een heel ander leven begonnen. Ben wat socialer in de omgang geworden en durf weer wat meer .
Ik doe nog wel wat computeren want dat blijf ik toch leuk vinden, maar ben wel  meer de deur uit om dingen te ondernemen en te ontdekken. Een belangrijk ding is daarvan darten…. Ja op mijn leeftijd (word binnen enkele maanden 65)nog met darten beginnen is niet niks tussen al dat jonge grut, maar ze zijn zo aardig dat je je snel thuis gaat voelen, en ben altijd al gek geweest op darten en nu mag ik het zelf doen. Het is voor de ontwikkeling van je sociale contacten wel een goede remedie, want er wordt soms wat af geknuffeld en dat was in het begin behoorlijk wennen om mij zo ver te krijgen dat ik het als aangenaam ging zien en niet als een bedreiging  voelde. Ik leerde daardoor dat je ook uit blijdschap iemand kan knuffelen zonder dat daar verder wat achter zit en dat vind ik een hele belangrijke stap.
Ik vind het soms nog wel eng, maar het gaat steeds beter en denk dat ik een soort knuffel konijn word.
Ik kan het iedereen aanbevelen, indien je niks weet te doen ga darten. Je hebt een avondje plezier en bent er ook gelijk even lekker uit
Het is natuurlijk niet zo dat mijn leven nu ineens rozen geur en maneschijn is geworden, maar ik ben tevreden met de verbeteringen die er zijn en het plezier dat ik weer wat heb gevonden in mijn leven. De gezondheid gaat wel achteruit, maar ik kan nog meedraaien zonder  al te veel hindernissen en daar gaat het om met de nodige hulp middelen en wat wel veel verandering heeft gegeven is dat ik niet of haast niet meer rook. Dat is mijn longen wel ten goede gekomen want die werden wel heel erg slecht en moest uiteindelijk een keuze maken of niks meer kunnen of stoppen.
Het zal nooit meer echt goed komen, maar merk toch dat ik wat meer aankan dan vroeger.
De geestelijk toestand gaat gelukkig ook veel beter en heb minder last van mijn verleden, en kan er na al die jaren gelukkig wat beter mee omgaan.
Waarom zet ik dat hier nu neer. Om de mensen die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als ik te laten zien dat je de moed niet moet opgeven want er is altijd weer tijd om weer van het leven te gaan genieten. Het is een kwestie van de goede mensen om je heen en volhouden.
Ik wens iedereen verder fijn kijk en lees plezier

We zijn weer in 2015, wat vliegt de tijd

Het gaat nog steeds redelijk goed met me. het is vallen en opstaan, maar ik mag niet klagen. Ik dart nog steeds en met veel plezier.

Haal soms zelfs wel eens een prijsje binnen. Heb er ook een nieuwe bijnaam bij DART OMA of DART MOEKE ja vind hem best leuk. Dat is omdat ik een van de oudste ben bij het darten dus heb er een heleboel kleinkinderen bij .

Aan de website werk ik wat minder, komt door de tablets je bent zo op internet en daarom de gewone computer wat minder aan, maar zo nu en dan zet ik er wel weer eens wat nieuws op. Wat ik er nu ook nog bij doe is juwelen maken heel leuk en je moet je koppie erbij houden dus geen tijd om te piekeren. teken en schilderen doe ik natuurlijk ook nog steeds. Dus zoal;s je ziet ben ik nog altijd een bezig bijtje.

Ik zie dat ondanks mijn site al heel wat jaren bestaat er nog steeds veel bezoekers komen en dat doet me goed. Ik hoop zo ook veel mensen te bereiken die in een soortgelijke situatie hebben gezeten als ik en zo een voorbeeld te zijn dat het echt wel weer goed kan komen , wel met beperking dat moet ik er wel eerlijk bij zeggen maar toch wel een leuk leven kan leiden.

Ik wens al mijn bezoekers een prettig leven toe en veel kijk en lees plezier en tot de volgende update

Liefs shadow

Terug